Автор: Яна (Фастов)
Інгредієнти для приготування тіста:
- Яйце куряче — 5 штук
- Цукор — 5 столових ложок ( з гіркою)
- Борошно пшеничне в/г — 4 столових ложки ( з гіркою)
- Борошно гарбузове* – 3 столових ложки
- Ароматизатор за бажанням ( сухі духи, ванілін, ваніль, есенція)
Інгредієнти для приготування начинки:
- Гарбуз — ½ невеликого за розміром
- Цукор — близько 100 г
- Вершкове масло — близько 50-ти г
Інгредієнти для приготування желейного крему:
- Сметана — 380 г
- Цукор — 200 г
- Желатин — 15 г
Інвентар:
- Миска 2шт.
- Столова ложка
- Ніж
- Лопатка
- Сито
- Миксер
- Форми для випікання 2 шт. (різного діаметру)
- Посуд для сервірування
0 комментариев