Абрикосовий пиріг

11 января 2016

Автор: Наташа (Хмельник)


Інгредієнти:
яйця курячі3 шт.
цукор 200 г.
масло вершкове 100 г
смалець – 2 ст. л.
сметана – 2 ст. л.
борошно пшеничне – 320 г.
абрикоси - 10 шт.
ванільний цукор 0,5 ч. л.
сода харчова 0,5 ч. л.

Приготування: Жовтки відділити від білків збити міксером із 100 г. цукру, додати масло, смалець, сметану, соду гашену оцтом, ванільний цукор, просіяне борошно. Все добре перемішати. Виходить дуже м’яке тісто. Поділити його на дві частини: одну більшу і меншу (меншу сховати у морозильну камеру).

foto1

Більшу частину розкачати ( качалку замовляла на вашому сайті ) викласти у форму

foto2

Зверху на тісто викласти порізані абрикоси.

foto3

Білки збити із 100 г. цукру і викласти поверх абрикос.

foto4

Дістати тісто з морозилки і потерти зверху на грубій терці.

foto5

Випікати 1 годину.

foto6

Смачного!

foto7