Ви вже хороший кондитер, але вам не вистачає знань і навичок у виготовленні шоколадного декора?
Пропонуємо вам взяти участь у практичному майстер-класі "Шоколадний декор" Сема Постолова 6-7 жовтня в Києві
⠀
Ви навчитеся працювати з шоколадним декором для Ваших кондитерських шедеврів.
⠀
Програма:
⠀
- Темперування та забарвлення шоколаду. Різні види темперування шоколаду. Теорія та практика роботи з какао фарбами і тонкощі фарбування шоколадного декору.
- Шоколадна трансформація, як надати шоколаду бажану текстуру: пластичний, гнучкий або темперований шоколад. Різні види пластичного шоколаду.
- Шоколадна флористика (повне створення квітів із фарбуванням і складанням):
⠀
Камелія
Лотос
Антуріум
Епісція
Голландська гвоздика.
⠀
Шоколадні текстури:
⠀
Древесіна
Мрамор
Глянцевая плитка
Рослинна текстура.
⠀
- Створення шоколадних листівок
- Самостійне створення шоколадного трансферу зі складним малюнком. Перенесення шоколадного малюнка
- Невеликий декор для тістечок і тортів: чіпси, гнізда, бордюри, корони, завитки, накладки
- Створення молдів для відливання шоколадних фігур, глазурі та будь-якого декору: тонкощі створення форм із харчового силікону + створення молдів із дешевих альтернатив силікону.
0 коментаря