Увага! 4, 5, 6 травня вихідні дні.
0
Товари в кошику
кошик порожній
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Інгредієнти
Відділ продажів
Режим роботи:
Пн — Пт 10:00 — 17:30
Cб 10:00 — 16:00
On-line 24/7
Кошик порожній0 грн.0
Товари в кошику
кошик порожній

Майстер-клас "Шоколадний декор"

Ви вже хороший кондитер, але вам не вистачає знань і навичок у виготовленні шоколадного декора?

Пропонуємо вам взяти участь у практичному майстер-класі "Шоколадний декор" Сема Постолова 6-7 жовтня в Києві 💫

Ви навчитеся працювати з шоколадним декором для Ваших кондитерських шедеврів.

📝 Програма:

- Темперування та забарвлення шоколаду. Різні види темперування шоколаду. Теорія та практика роботи з какао фарбами і тонкощі фарбування шоколадного декору.

- Шоколадна трансформація, як надати шоколаду бажану текстуру: пластичний, гнучкий або темперований шоколад. Різні види пластичного шоколаду.

- Шоколадна флористика (повне створення квітів із фарбуванням і складанням):

✔ Камелія

✔ Лотос

✔ Антуріум

✔ Епісція

✔ Голландська гвоздика.

🍫 Шоколадні текстури:

✔ Древесіна

✔ Мрамор

✔ Глянцевая плитка

✔ Рослинна текстура.

- Створення шоколадних листівок

- Самостійне створення шоколадного трансферу зі складним малюнком. Перенесення шоколадного малюнка

- Невеликий декор для тістечок і тортів: чіпси, гнізда, бордюри, корони, завитки, накладки

- Створення молдів для відливання шоколадних фігур, глазурі та будь-якого декору: тонкощі створення форм із харчового силікону + створення молдів із дешевих альтернатив силікону.

Додати коментар

Ми використовуємо файли cookie, щоб сайт був кращим для вас.
×
Напишіть нам
Будь ласка, заповніть усі обов'язкові поля.