Увага! 4, 5, 6 квітня вихідні дні.
0
Товари в кошику
кошик порожній
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Інгредієнти
Відділ продажів
Режим роботи:
Пн — Пт 10:00 — 17:30
Cб 10:00 — 16:00
On-line 24/7
Кошик порожній0 грн.0
Товари в кошику
кошик порожній

Найсмачніші великодні пасочки на Levi-vit

Рецепт Італійський панетон

Інгредієнти (загальний перелік):

Суміш Levi Vit (Леві Віт) - 340 грам

Борошно Манітоба - 1010 грам

Молоко - 450 грам

Масло вершкове - 300 грам

Дріджжі сухі - 1 пакетик (11 г) або пресовані - 50 грам

Цукор - 200 грам

Мед - 15 грам

Жовток - 200 грам

Цукати апельсинові - 350 грам

Родзинки - 250 грам

Пудра цукрова - 455 грам

Альбумін - 15 г

Спосіб приготування (Опара)

Перемішати на борошно Манітоба 750 г і суміш Levi vit 250 г. Влити 380 г молока. Внести дріжджі, добре перемішати. Внести масло вершкове 150 г і залишок молока.
Місити тісто до моменту, поки не буде відставати від стінок. Помістити в расстойку 32-34 °C, при вологості 70-75% на 1,5-2 години. Дуже зручно використовувати контейнер

Спосіб приготування (тісто)

Опару, борошно 260 г і суміш "Леві Віт С25" 90 г добре перемішати, додати жовтки 200 г і мед.
Внести в кілька прийомів цукор. Додати 150 г масла і вимішувати до повного з'єднання інгредієнтів.
В кінці замісу внести родзинки і цукати.
Дати тісту відпочити протягом 30-40 хвилин.
Сформувати (закатати кульки) тісто, залишити на 10 хвилин.
Ще раз закатати і викласти у паперові форми (заповнюючи на 1/3 форми).
Розстоювати 80 - 100 хвилин (тісто має підійти на ¾ обсягу).
Випікати 35-40 хвилин (190 °C – форма 90*90) в конвекторній печі, при температурі 1600 °C, а в подовій печі 190-210 °C.
Випечені вироби (мінімум 800-1000 °C) в гарячому вигляді підвісити за денця «верхівками» і залишити в підвішеному стані на 1 годину.

Спосіб приготування (покриття)

15 г альбуміна перемішати з 75 г теплої води.
Додати 455 г цукрової пудри, ретельно збити до стану твердих піків, одразк нанести на готові вироби.

Ми використовуємо файли cookie, щоб сайт був кращим для вас.
×
Напишіть нам
Будь ласка, заповніть усі обов'язкові поля.